Sint-Trudostraat

Prachtig nieuwbouwproject van 2 halfopen woningen met 3 slaapkamers, tuin en carport in een moderne bouwstijl, op toplocatie in Linkhout (Lummen). 

Aanbod: 

Woning 27A (links): grond opp. 4are 08ca - 145m² bew. opp. 

Woning 27B (rechts): grond opp. 4are 25ca - 145m² bew. opp - (VERKOCHT). 

Beide woningen worden opgetrokken met kwalitatieve en duurzame materialen in een hedendaagse architectuur voor een optimaal leefcomfort. De woningen worden instapklaar opgeleverd (incl. tuinaanleg) en er zijn ruime budgetten voorzien voor de afwerking. Energiezuinigheid draagt men hoog in het vaandel. E-peil 30 zal worden nagestreefd door middel van balansventilatie D, aluminium ramen met HR-glas, condenserende HR-gasketel, zonnepanelen, ... 

Troeven:

  • woningen in een moderne stijl en met een goede indeling
  • onderhoudsvriendelijke tuin met ideale oriëntatie
  • energiezuinig E-peil 30 - koper krijgt 50% korting op het KI gedurende 5 jaar
  • toplocatie; in het centrum van Linkhout, op wandelafstand van de school, winkels en Het Schulensmeer

Start van de bouw in mei 2021, oplevering van een afgewerkte woning is voorzien voor juli 2022. 


De woningen worden opgericht in een rustige en groene omgeving op wandelafstand van het centrum van Linkhout met openbaar vervoer, winkels en scholen. Verkeerstechnisch zeer goed gelegen met een vlotte verbinding naar de op-en afritten van het Klaverblad in Lummen. Voor natuurliefhebbers ligt Het Schulensmeer op wandelafstand.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *