Cirk

36 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Wat heeft Cirk te bieden?

Dit energiezuinig collectief woonproject bestaat uit 16 private woningen met privéterras- en/of tuin die bij elkaar opgesteld staan. De bewoners van het project beschikken, naast hun eigen privéwoning, over bijkomende infrastructuur en diensten die ze met elkaar delen en waar ontmoeting centraal staat. De site is gelegen op een perceel van +/- 9.000 m2 (voormalige gebouwen van de Provinciale Vereniging van Rundveehouders) en de verschillende units beschikken over 1 tot 4 slaapkamers. Het gerenomeerde Antwerpse architectenbureau B-architecten zorgt voor een stijlvolle mix van renovatie en nieuwbouw. Eyecatcher van het ontwerp? De opvallende boog in de tuin. Vroeger waren dit paardenstallen en binnenkort kan men hier gebruik maken van de verschillende gemeenschappelijke faciliteiten:


  • Ondergrondse parking en overdekte fietsenberging
  • Gemeenschapsruimte met keuken
  • Overdekte buitenruimte om te klussen
  • Zwemvijver en sauna
  • Boomgaard
  • Buitenberging
  • Deelmobiliteit
  • Toegang tot co-working
  • Gastenkamer

Thuiskomen in het geweldige Hasselt

Cirk ligt in een rustige straat, maar je bent allesbehalve ver verwijderd van de stad. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 350 meter, het grote treinstation op slechts 3 kilometer. Na minder dan 10 minuten fietsen vertoef je in het centrum van Hasselt. Als bruisende centrumstad heeft Hasselt bovendien een pak troeven: heerlijke adresjes voor elk moment van de dag, bijzondere musea, trekpleisters als de Japanse Tuin (de grootste van heel Europa trouwens) en een wervelend cultureel aanbod.


Op zoek naar een woning met lagere energiekosten?

In Cirk staan energiebewuste en groene keuzes centraal. Zo wordt het heel aangenaam warm in de woningen dankzij de vloerverwarming die verbonden is met de geothermische warmtepomp. De gemeenschappelijke delen worden voorzien van zonnepanelen, ook voor de woonunits is dit mogelijk. Andere duurzame ingrepen zijn regenwaterrecuperatie en deelmobiliteit.


Sinds 1 januari 2021 is een verlaagd btw-tarief (6%) van kracht voor de afbraak en heropbouw van privéwoningen. Voorheen was dit enkel van toepassing in 32 centrumsteden. Via de maatregel wilde men de herbestemming van oude en leegstaande gebouwen promoten. De overheid besliste om de bestaande regeling tijdelijk uit te breiden naar het volledige grondgebied.


Graag meer detailinfo over prijzen en afwerking? Neem snel contact opm met ons kantoor!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *