Meeren

Op dit mooi domein in Olen, ontwikkelt Heem een project voor collectief wonen met 8 nieuwbouwwoningen. Elke woning met 3 of 4 slaapkamers beschikt over een eigen privé tuin en terras. De gerenoveerde schuur staat in het midden van het terrein, heeft een centrale functie, een plek die mensen samenbrengt en verbindt.

De woningen hebben een moderne architectuur die zacht overvloeit in het natuurlijke landschap. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht om een zo duurzaam mogelijk project te bekomen. Zo is er gekozen voor CLT als bouwtechniek en is elke woning bijna energie neutraal (BEN). CLT zorgt voor een goede akoustiek, is extra isolerend en brandveilig. Zo geniet je van een uitzonderlijk aangenaam binnenklimaat. Zo zijn er ook zonnepanelen, regenwaterrecuperatie, en warmtepompsysteem voorzien.

Een zwemvijver, een mooi groen domein en fijne buren dichtbij. Een elektrische deelwagen en een sfeervolle binnenruimte met sauna, coworking plek, open keuken, eetkamer en een grote open haard. 

Staanplaats en berging zijn verplicht aan te kopen.

Woning A002 is aan te kopen aan 6% BTW, indien u voldoet aan de voorwaarden.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *