Meerle Ons Dorp

14 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

100% verkocht! Binnenkort nieuw project met 10 units aan de overkant van de straat: De Pastorij. Neem snel contact met ons op.


Prachtig nieuwbouwproject 'Meerle Ons Dorp', bestaande uit 23 appartementen, gelegen op toplocatie in het gezellige Meerle.


Op toplocatie in het hartje van Meerle, ligt het project 'Meerle Ons Dorp'. Het project staat voor landelijk en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving.


De combinatie van een landelijke architectuur met moderne toetsen, een doordachte ligging en het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve materialen maken van 'Meerle Ons Dorp' een topproject.


Zone Weeshuis neemt afscheid van de fysieke herinnering aan het oude weeshuis en de voormalige lagere basisschool. Een opknapbeurt van het gemeenteplein wordt gecombineerd met een focus op heerlijk wonen voor zowel senioren als voor jonge (eerste) eigenaars. In harmonie met de bestaande dorpssfeer zullen er 23 wooneenheden worden opgetrokken die kwaliteit garanderen in een omgeving die bovendien uitnodigt tot meer buitenbeleving.


Het project biedt een mooi mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. Jonge starters voelen zich er zeker meteen thuis, net als gezinnen en wie al iets ouder is en dus graag in het gezellige centrum woont.

De gelijkvloerse appartementen beschikken over een mooie privétuin: om te genieten en/of te spelen.


De appartementen aan het Gemeenteplein bieden een mooi uitzicht over de dorpskern en kijken uit op de kerk. Die aan de achterzijde kijken dan weer uit over een groene oase, ideaal voor wie wat meer op rust gesteld is.


Uw auto en fiets vinden een plaatsje in de ondergrondse parkeergarage. Voor de snelle beslissers hebben we ook een private bergruimte.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *