Merellaan te Alken

Het gaat om 2 halfopen bebouwingen in moderne stijl, opgetrokken met kwalitatieve en duurzame materialen in een hedendaagse architectuur.

Doelstelling is om aangename woningen te kunnen opleveren die volledig naar eigen smaak verder kunnen worden ingericht. Er zijn ruime budgetten voorzien voor de afwerking. Het gaat om energiezuinige woningen waarbij een laag energielabel worden nagestreefd (< E30) door toepassing van hernieuwbare energiebronnen (8 zonnepanelen per woning). Hierdoor bekomt de koper een korting op het KI van 50% over een periode van 5 jaren! Door de toepassing van een balansventilatie met warmterecuperatie, worden tevens raamroosters vermeden, wat een optimaal geluidscomfort garandeert inzake akoestische scheiding ten aanzien van de buitenomgeving.

Deze woningen worden opgericht vlakbij het centrum van Alken, gelegen in een jonge verkaveling op wandelafstand van het centrum, openbaar vervoer, scholen, ...  Verkeerstechnisch zeer goed gelegen met een vlotte verbinding naar Hasselt centrum, Sint-Truiden en de op-en afritten van de E313.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *