Voetbalhof

68 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Op een boogscheut van het centrum van Genk ligt residentie ‘Voetbalhof’.


Een plek met een rijke voetbalgeschiedenis én een mooie toekomst... Op het vroegere B-plein van KFC Winterslag biedt dit project een thuis aan 35 woningen en 8 appartementen gebouwd door het gerenommeerde familiebedrijf Marchetta.

 

De eerste en tweede fase van dit mooie project zijn al volledig uitverkocht. Fase 3 staat momenteel in verkoop en biedt:

  • 8 appartementen: nog 6 beschikbaar!
  • 9 hofwoningen: nog 5 beschikbaar!
  • 2 tuinvilla's: UITVERKOCHT!

Alle entiteiten zijn momenteel casco+ afgewerkt (t.e.m chape), waardoor je de appartementen en hofwoningen nog helemaal naar eigen smaak kan inrichten. Boek snel je afspraak om een kijkje ter plaatse te nemen!


Laten we je even meenemen doorheen de verschillende woon-entiteiten zodat we samen kunnen ontdekken welke woning het best bij jou past..

Eerste en vooral hebben we onze 9 HOFWONINGEN, mooi verzameld rond de gemeenschappelijke parkzone. Alle woningen zijn voorzien van minimum 2 slaapkamers, met een privé voortuintje van ongeveer 50m² en gemiddeld 110m² bewoonbare oppervlakte. Elke hofwoning beschikt naast een privétuin ook over een autostandplaats en berging in de kelder. Deze zijn inbegrepen in de prijs en wordt dan ook als één geheel verkocht.


Wie liever geen woning heeft met compacte tuin, kan nog kiezen tussen 8 APPARTEMENTEN, deze variëren van 82m² tot 104m², elk met een gezellig terrasje alsook kan je genieten van de gemeenschappelijke parkzone. Elk appartement beschikt naast een privé terras ook over een autostandplaats en berging in de kelder. Deze zijn inbegrepen in de prijs en wordt dan ook als één geheel verkocht.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.
Verstuur naar