ERA HQ Zo gevonden.

ERA is de Belgische marktleider in de vastgoedsector. Met 30 gedreven professionals zorgt ERA HQ voor het opleiden, coachen en ondersteunen van 140+ kantoren en 600+ medewerkers.

Leer ons beter kennen

Bij ERA is het onze missie om met onze house of real estate de referentie in het vastgoed te zijn in de Benelux. Dit dankzij een levenslange relatie met de klant over alle domeinen in het vastgoed heen. 

Hoe? Door te focussen op digital meets human. Zo beschikken we vanaf dag één over een eigen opleiding met onze ERA ACADEMY. Op deze manier bieden we iedereen binnen ons netwerk de mogelijkheid om de beste versie van zichzelf te worden.

Work hard, play hard is niet voor niets één van onze motto’s. We werken hard en maken veel impact. Het voelt aan als een spel, waardoor we ook volop kunnen genieten van de mooie momenten. En het doel is duidelijk: winnen is belangrijker dan deelnemen.

Together, we go for gold!

Welkom bij ERA HQ!

Onze waarden op een rijtje

TEAMSPIRIT(O)

Alle tien Topmakelaars staan op een rij in de Ghelamco arena.

Toegevoegde waarde

ERA HQ is een team van professionals. Iedereen beschikt over zijn of haar eigen vakkennis en ervaring. Samen zorgen wij voor een absolute meerwaarde dankzij onze kwaliteiten, talenten en vooral overvloed aan passie. Dat gebeurt zowel binnen het team als naar het ERA netwerk toe. Onze doelstelling is duidelijk: onze makelaars meer aanbieden dan wat ze vragen. De kwaliteit van onze service ligt dan ook hoger dan de kwaliteit van hun vraag. Die service is bovendien steeds op maat. Daarom luisteren we steeds aandachtig naar de wensen. Wij gaan voor het wauweffect!

Koppel dat trouwt

Engagement

De volle 100 procent inzet: die verbintenis gaan we bij ERA HQ aan. Het is een belofte om te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te bekomen. En dat doen we zolang het nodig is: in werkuren en intensiteit. Bij ERA HQ werk je alsof het voor jezelf zou zijn, vol doorzettingsvermogen en goesting. Hier schrijven we samen aan een verhaal waar we alles uithalen. Niet enkel voor onszelf, maar ook voor het ERA netwerk, onze ERA familie.

ERA Awards

Amusement

Bij ERA HQ kijken we niet op een extra uurtje, dat klopt. We houden van onze jobby, de hobby waarvoor we betaald worden. We genieten van de band met onze collega’s, maken graag plezier, maar blijven steeds gefocust op het resultaat. ‘Work hard, play hard’ past helemaal bij wie we zijn. Het voornaamste is dat we het plezier in ons werk dagelijks aan de lijve ondervinden. Toch gooien we af en toe de riem er even af om ons te amuseren in de letterlijke betekenis van het woord.

CEO Johan Krijgsman met kinderen

Menselijkheid

Met onze onvervalste, menselijke aanpak/benadering maken we graag het verschil. Bij ERA HQ word je niet als een nummer beschouwd, maar willen we er echt zijn voor jou. We luisteren graag naar jouw behoeftes en vinden samen de juiste oplossing. We zijn niet alleen resultaatgericht, maar kijken ook hoe we mensen kunnen helpen. Daarom geven we als team elkaar de ruimte om te zijn wie je bent. We staan steeds klaar voor elkaar en maken graag tijd om te verbinden met onze ERA makelaars.

ERA HQ als één team samen

Synergie

Bij ERA HQ is samenwerken, als team en met het ERA netwerk, van cruciaal belang. Het effect van een samenwerking is bij ons dan ook groter dan wat iedereen afzonderlijk zou kunnen bereiken. Onze gebundelde krachten maken ons sterk en zorgen voor een positief effect. Wij presteren samen meer dan de som der delen. Eén en één is drie.

ERA makelaars krijgen coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Werken bij ERA HQ betekent dat je levenskwaliteit dient te verhogen. Je krijgt de mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen, maar die verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. Het kader wordt gecreëerd, de invulling wordt overgelaten aan jou. Hierbij geldt de 20/80-regel. ERA HQ zet een aangename werkomgeving op waar iedereen zichzelf volledig kan ontplooien (20 procent), maar het is aan jou om te kiezen hoe je omgaat met het implementeren ervan (80 procent). Werken aan je vaardigheden, kennis, inzichten, mentale welzijn en mindset gebeurt intern, maar kan ook buitenshuis. Dit is heel belangrijk om je op termijn steeds thuis te voelen binnen de organisatie.

Johan Krijgsman

Innovation

Bij ERA HQ wordt het werk pas leuk wanneer er problemen of obstakels opduiken. Vanaf dan kan ons innovatieve proces starten. We willen onze diensten steeds op een betere en effectievere manier aanpakken. Onze basis wordt gevormd door ideeën die voortvloeien uit een creatieve benadering. Wij denken steeds out of the box om samen grenzen te verleggen. We zoeken, denken, analyseren ook steeds pro-actief naar innovatieve mogelijkheden.

CEO Johan Krijgsman met Thomas Briels

Resultaat

Een bedrijf is een verzameling van mensen die op dagdagelijkse basis conversaties voeren. Het einde van iedere conversatie leidt tot acties en afspraken, die op hun beurt leiden tot het gewenst resultaat, het punt B van het bedrijf. En dat is niet anders bij ERA HQ. Van bij de start van een nieuw kantoor of een nieuw project zetten we bij ERA HQ alles op alles om zo snel mogelijk dat gewenste resultaat te behalen. Belangrijk is wel dat we steeds trouw blijven aan onze waarden. Het mooie is, resultaat is meetbaar en heeft dus nooit uitleg nodig.

ERA collega's met mascotte

Integrité

Een persoonlijke karaktereigenschap die bijzonder belangrijk is, is integriteit. Het houdt in dat iedereen steeds eerlijk en oprecht is. Als je zegt dat je iets gaat doen, dan doe je dat. Als je weet dat iets niet zal lukken, communiceer je dat tijdig. Op jouw beloftes kan iedereen rekenen: je collega, je team, ERA HQ en het volledige ERA netwerk. Kortom: doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Bij ERA HQ gaan we dan ook enkel voor krachtige afspraken. Wil je iets kwijt? Ligt er iets op je maag? Laat het ons weten. Onze deur staat altijd open. Eerlijke feedback naar elkaar en naar jezelf is essentieel om integriteit in een team te doen werken.

ERA HQ tijdens teambuilding

Travail d'équipe

ERA HQ, dat is één team. Wij werken samen, maken elkaar sterker en zien wat er om ons heen gebeurt. Wij gaan oprecht met elkaar om en voelen ons steeds verbonden. Als team gunnen we elkaar dan ook het beste. Together Everyone Achieves More: een prachtig acroniem en vooral de waarheid.

Ownership

Ownership

Bij ERA HQ zorgen we voor onze toevertrouwde taken met verantwoordelijkheidszin. Dat wil niet zeggen dat je er alleen voor staat, integendeel. We kunnen rekenen op de steun en hulp van elkaar, maar uiteindelijk is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar job en de bijbehorende taken. Commitment dragen we dan ook hoog in het vaandel. Elk individu doet wat nodig is, zolang het nodig is, om het gewenste resultaat te bekomen. Mozes gaat naar de berg en niet omgekeerd.

MARKETING

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA HQ.

AND SO THE STORY GOES ON...

ONS VERHAAL

ERA 1994

1994

Oprichting ERA Belgium nadat Iain Cook en Paul van den Putten Master Franchise licentie kopen voor Nederland en België van ERA Franchise System, Inc. in de Verenigde Staten. Vrij snel gaat Iain alleen verder in België en doet Paul Nederland.

ERA 1997

1997

Het ERA logo krijgt een nieuwe look.

ERA 1999

1999

Milestone: 50 ERA kantoren in België.

ERA 2000

2000

ERA HQ verhuist van het centrum van Antwerpen naar Aartselaar. De ERA Open Huizen Dag wordt voor het eerst georganiseerd.

ERA 2007

2007

Milestone: 100 ERA kantoren in België.

ERA 2008

2008

ERA lanceert een nieuwe marketingcampagne: “Als het tijd is voor een nieuw verhaal”. De campagne wordt ondersteund met een krachtige TV-spot, geregisseerd door Stijn Coninx.

ERA 2013

2013

Eerste ERA Barometer in samenwerking met de KU Leuven en de Universiteit Antwerpen.

ERA 2015

2015

Het ERA logo krijgt een nieuwe look.

ERA 2016

2016

ERA ontwikkelt ERAforce, een top of the bill en vooruitstrevende op maat gemaakte applicatie gebouwd op het Salesforceplatform.

ERA 2018

2018

ERA makelaar Béa Vandendael (ERA IMMPULS) wordt aankoopmakelaar in het populaire programma ‘Blind Gekocht’.

ERA 2019

2019

Johan Krijgsman neemt de meerderheid van de aandelen over en wordt CEO van ERA. Hij lanceert zijn visie over ERA 2.0. Op dit moment zijn er 104 ERA kantoren in België, voornamelijk in Vlaanderen. De nieuwe CEO start de lancering van het netwerk in Wallonië met als ambitie 150 ERA kantoren tegen 2025.

ERA 2020

2020

ERA viert zijn 25-jarig bestaan.

ERA 2022

2022

ERA HQ verhuist van Aartselaar naar Sint-Niklaas. Er zijn 130 ERA kantoren in België. De ambitie is om de omzet te verdubbelen tegen 2030. Na het 4de seizoen Blind Gekocht verschijnt nu ook Topmakelaars op Play4. Dit nieuwe programma volgt 10 ERA makelaars in hun werk- en privéleven. ERA is niet meer weg te denken op televisie.

Jouw ERA kantoor?Zo gestart.

Met 140+ kantoren en 600+ medewerkers zorgt ERA voor een ongeziene groeispurt: 17 nieuwe kantoren in 2022, waarvan 5 in Wallonië. We zijn niet meer te stoppen! Tegen 2030 wil ERA een groep hebben van 60 vestigingen in Wallonië en Brussel en 180 kantoren op nationaal niveau.

Onze ambitie voor 2030 is duidelijk: de omzet bijna verdubbelen naar 100 miljoen euro. Ben jij een gemotiveerde ondernemer met een passie voor de makelaardij en heb je goesting om samen met ons deze volgende stap te zetten? Schrijf je dan in voor een vrijblijvend gesprek.