PR & EVENTS

Bij ERA ontwikkelen we strategieën om de reputatie van het bedrijf te versterken, het merkimago te bevorderen en de interne en externe communicatie te beheren.

You ain't seen nothing yet!

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? You ain't seen nothing yet! Ervaar de zalige vibes van een team dat samen droomt, lacht en successen viert.

ERA vlag aan de inkom.
Scherm met ERA Awards 2023 op.
Thumbnail National Sales day 2023

TOPMAKELAARS

Het gaat hard en snel op de huizenmarkt en dat heeft ook vastgoedexperte Béa Vandendael gevoeld tijdens het vierde seizoen van Blind Gekocht. Maar wat speelt er zich allemaal af achter de schermen van die fascinerende immowereld? In de zomer namen Béa en negen van haar ERA collega’s je mee om een kijkje te nemen in hun werk- én privéleven in de Play4-docureeks Topmakelaars. Wat doet een makelaar precies? Hoe sluit je de perfecte deal? En wat houdt hen bezig naast het werk?

Topmakelaars
Béa - Huis Gemaakt

HUIS GEMAAKT

Onder het motto 'verbouw een huis en win een thuis' halen jonge koppels hun beste renovatieskills boven om de ultieme droomprijs te winnen: een eigen huis. ERA vastgoedexperte Béa Vandendael zette haar schouders onder het derde seizoen van Huis Gemaakt. Als nieuw jurylid vervoegde het kritische panel, samen met Bart Appeltans en Cerina Marchetta.

BLIND GEKOCHT

Béa heeft in ‘Blind Gekocht’ op Play4 heel wat hete vuren doorstaan in haar zoektocht naar geschikte woningen voor de soms veeleisende kandidaten. Dat een geschikte woning vinden - die dan ook nog eens binnen het budget past - een moeilijke taak is, mag wel duidelijk zijn. Maar ook een woning verkopen is een kunst, weet Béa uit haar ervaring als vastgoedexperte bij ERA.

Blind Gekocht - Béa
ERA Barometer - CEO - Johan Krijgsman - VTM - Interview

ERA BAROMETER

In samenwerking met ERA, de grootste vastgoedmakelaar van België, onderzoekt de Universiteit Antwerpen jaarlijks de Belgische residentiële vastgoedmarkt. Het gaat om een prijsindex die rekening houdt met onder meer de grootte, afwerking en ligging van de verkochte woningen. Daardoor geven de cijfers de prijsevolutie van gelijkaardige woningen weer en worden er dus geen appels met peren vergeleken.

Team? ERA!

ERA AWARDS - ERA HQ

ERA AWARDS

ERA Kick-Off - event

ERA KICK-OFF

ERA Nationale Sales Day - event

ERA NATIONAL SALES DAY

Club Excellence - weekend

ERA CLUB EXCELLENCE

Gold members - weekend

ERA GOLD MEMBERS

Silver members - weekend

ERA SILVER MEMBERS

Bronze weekend

ERA BRONZE MEMBERS

Teambuilding - ERA HQ - Valencia - 2023

TEAMBUILDINGS