Astridlaan te Meulebeke.

4 Huizen
Adres: Astridlaan 41 , 8760, Meulebeke
Prachtig nieuwbouwproject met 2 halfopen en 2 gesloten woningen met 3 slaapkamers en tuin in centrum Meulebeke!

De voordelen van dit project

Prachtig nieuwbouwproject met 2 halfopen en 2 gesloten woningen met 3 slaapkamers en tuin in centrum Meulebeke!


Aankoop onder 6% BTW mogelijk!


Ligging: Centrum Meulebeke met aan de overkant de Okay, op wandelafstand van bakker, slager, bank, markt, frituur,... Een rustige en kindvriendelijke buurt! Op 10 minuten rijden van Izegem, Ingelmunster en Tielt. 


Alle woningen zijn als volgt ingericht:

Gelijkvloers: Via de carport/ inpandige parkeerplaats van 3,5m x 6,5m komen we in de inkomhal met apart toilet. Vooraan de woning bevindt zich een handige fietsenberging/ vuilnisberging (6m²) alsook een aparte wasplaats van 4m². De woonkamer met open keuken biedt door de grote raampartijen een prachtig zicht op de tuin. De keuken kan volledig naar eigen smaak en wens ingericht worden. Deze zit inbegrepen in de prijs. De woonkamer en keuken meten samen maar liefst +/- 50m²! 


Eerste verdieping (overal met rechte muren):Vanuit de nachthal hebben we toegang tot 3 volwaardige slaapkamers. Op deze verdieping bevindt zich de badkamer voorzien van een ligbad, douche, enkel lavabomeubel en toilet ook in te richten naar eigen smaak! Tot slot is er nog een technische berging. 


Buitenomgeving:

Grote tuin alsook de mogelijkheid om een extra wagen te plaatsen om de ruime oprit! 


Bijkomende informatie:

De woningen hebben een bewoonbare oppervlakte van +/- 178 m² wat uitzonderlijk ruim is! U kan uw toekomstig woonst naar eigen smaak inrichten binnen het voorziene budget. Eigen keuze in vloeren, badkamer en keuken. Er is vloerverwarming voorzien op alle verdiepen door middel van een lucht/water warmtepomp. Er zijn 3.800 WP of 4.500 WP aan zonnepanelen aanwezig. Extra zonnepanelen, thuisbatterij, enz. behoren ook tot de mogelijkheden! Super energiezuinige woningen met E-peil 20 waardoor u kan genieten van een korting van 50% op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Deze site bestaat uit 4 nieuwbouwwoningen met grondoppervlaktes van 353m² tot 693m². Voor elk wat wils!

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.