Residentie Clavis.

5 Appartementen
Adres: Brouwerijstraat 12 , 9300, Aalst
Clavis

De voordelen van dit project

dat zijn lichtrijke, instapklare nieuwbouwappartementen in Aalst. Wees er wel snel bij, want er zijn nog maar enkele appartementen te koop!


Instapklare nieuwbouwappartementen in Aalst

Het is aangenaam thuiskomen in Residentie Clavis. Alle nieuwbouwappartementen zijn zeer ruim, van 96 m² tot 151 m². Ze beschikken over twee slaapkamers, een comfortabele leefruimte met open keuken en een praktische berging. Grote troef is het ruime terras, van 16m² tot maar liefst 51m² groot.


Kom thuis in het gezellige Aalst

Aalst staat uiteraard bekend omwille van het bruisende stadsleven met heel wat gezellige cafeetjes en restaurants, maar ook de natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen in de talrijke fiets- en wandelroutes.

Residentie Clavis bevindt zich in een rustige wijk, maar is goed bereikbaar. Het project ligt op fiets- en wandelafstand van centrum Aalst, het station en het OLV-ziekenhuis. Er is ook een ondergrondse garage.


Wonen in Residentie Clavis?

Kom jij graag thuis in één van deze instapklare sleutel-op-de-deur nieuwbouwappartementen in Aalst? Neem contact op met jouw persoonlijk ERA Makelaar Maximd voor meer informatie of plan een persoonlijke afspraak om ons kijkappartement in Aalst te bezichtigen.

 

*Actie onder voorwaarden, geldig van 08/05/2024 t.e.m. 20/08/2024. Dit aanbod is van toepassing op een selectie Bostoen woningen en appartementen en is niet cumuleerbaar met andere promoties. De actie of korting die toegekend wordt, is exclusief BTW.

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.