Arcelar.

1 Appartement
Adresse : Kapellestraat 77 , 2630, Aartselaar (Aartselaar)
Arcelar

Les avantages de ce projet

Energiezuinige appartementen in Aartselaar

Het sleutel-op-de-deur dakappartement beschikt over een inkomhal die je toegang geeft tot alle ruimtes in het appartement: een lichtrijke leefruimte, een badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel, twee slaapkamers en een handige berging of wasplaats. De leefruimte bestaat uit een knusse zithoek, eetplaats en unieke open keuken met eiland. Vanuit de keuken heb je zicht op een ruim terras van maar liefst 18m2, waar het volop genieten is van de zon.

Grote troef is het lage energiepeil van minder dan E30. De nieuwbouwappartementen zijn ook voorzien van zonnepanelen.


Wonen in centrum Aartselaar

Residentie Arcelar is gelegen in de Kapellestraat, in het centrum van Aartselaar. In de onmiddellijke omgeving vind je heel wat recreatiemogelijkheden, zoals het zwembad, de sporthal en speeltuin van Aartselaar. Er zijn ook verschillende commerciële handelszaken, kleuter- en basisscholen en supermarkten op wandelafstand van de residentie.

Het woonproject biedt voldoende parkeergelegenheid en is vlot bereikbaar, zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Zo kan je er de bus nemen naar Niel, Rumst, Boom en het centrum van Antwerpen.


Meer weten over Residentie Arcelar?

Kom jij graag thuis in één van deze energiezuinige appartementen in Aartselaar? Wees er snel bij, want er is nog maar één appartement beschikbaar! Neem contact op met je persoonlijke ERA makelaar Peter voor meer informatie of plan een persoonlijke afspraak om ons kijkappartement in Aartselaar te bezichtigen.

 

*Actie onder voorwaarden, geldig van 08/05/2024 t.e.m. 20/08/2024. Dit aanbod is van toepassing op een selectie Bostoen woningen en appartementen en is niet cumuleerbaar met andere promoties. De actie of korting die toegekend wordt, is exclusief BTW.

Investir dans l'immobilier

Ce projet comprend des unités qui peuvent faire l'objet d'un investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre retour sur investissement ou contactez-nous.