Villa Heibloemen.

6 Appartements
Adresse : Lodewijk de Konincklaan 335 , 2320, Hoogstraten
Kleinschalig nieuwbouwproject met 6 energiezuinige appartementen en een gemeenschappelijke tuin. De moderne architectuur wordt gecombineerd met een klassieke toets door gebruik te maken van kwalitatieve en duurzame materialen en technieken.

Les avantages de ce projet

WELKOM BIJ VILLA HEIBLOEMEN: een kleinschalig nieuwbouwproject met een mooi aangelegde, gemeenschappelijke tuin. Dat betekent wonen met uitzicht op het groen en toch op wandelafstand van alle voorzieningen die het centrum van Hoogstraten te bieden heeft.


Dit nieuwbouwproject heeft u de keuze uit 6 energiezuinige appartementen met oppervlakten tussen de 90 - 125 m². De gelijkvloerse appartementen hebben naast een eigen terras ook nog een heerlijke private tuin. De kelder is te bereiken met een autolift en is voorzien van autostaanplaatsen en enkele afgesloten bergruimtes. Daarnaast is er ook aan uw fiets gedacht: deze parkeert u op de gelijkvloerse verdieping in een afgesloten fietsenstalling.


De stijlvolle en moderne architectuur wordt hier combineerd met een klassieke toets, en hierbij wordt gebruikt gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen en technieken.

De afwerking van de appartementen gebeurt volgens het lastenboek. Zo kan u, als koper, het appartement volledig naar eigen smaak/wens inrichten.


Bijzonderheden:

  • lift aanwezig
  • verwarming op geothermie (warmtepomp) met vloerverwarming
  • verkoop onder de Wet Breyne
  • registratierechten op de grond - BTW op de constructies
  • een realisatie van Woestenborghs Bouwbedrijf: een bedrijf met bijna 50 jaar ervaring in deze regio

Is uw interesse gewerkt? Contacteer ERA NOORD voor een afspraak op kantoor en dan bekijken wij graag met u dit project tot in detail om te kijken welk appartement voor u in aanmerking komt.


Nieuw(bouw) appartement? Zo gevonden.


Investir dans l'immobilier

Ce projet comprend des unités qui peuvent faire l'objet d'un investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre retour sur investissement ou contactez-nous.