Welkom in de wereld van ERA TOYE!

1 min.
Lokaal, Team
ERA TOYE - awards team

Bij ERA TOYE is het team dan ook de kern van alles wat we doen. Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en hechten we enorm veel waarde aan de dynamiek tussen onze teamleden. Ons team is meer dan alleen een groep collega's; we zijn een hechte familie. De onderlinge band die we hebben gaat verder dan de werkvloer, en we ondersteunen elkaar in zowel professionele als persoonlijke uitdagingen.

We zijn ervan overtuigd dat de juiste mix van motivatie, gedrevenheid en ambitie belangrijker is dan enige voorkennis. Als je de juiste instelling hebt, kan je volgens ons namelijk alles leren wat nodig is voor een specifieke functie.

Onze legendarische teambuildings

Bovendien streven we bij ERA TOYE naar uitmuntendheid. De lat ligt hoog, en elk teamlid zet zich in om de doelen te bereiken. Eens die bereikt zijn, geloven we ook sterk in het vieren van die behaalde successen. Onze teamuitjes en incentives, zoals onze recente reis naar Mallorca en onze aankomende reis naar Lapland, zijn een manier om onze waardering te tonen voor het harde werk van ons team. Onvergetelijke ervaringen die onze band nog sterker zullen maken en ons zullen inspireren om samen nog grotere successen te behalen.

ERA TOYE - Teambuilding Mallorca thumbnail

Onze waarden & normen

Tijdens een recente teambuilding hebben we zeer uitgebreid gezocht naar wie we zijn en aan welke normen en waarden we veel belang hechten. Dankzij de betrokkenheid van iedereen binnen ons team zijn we tot de fundamenten van ERA TOYE gekomen. De waarden, waarvan de eerste letters het acroniem PRESTATIE! vormen, ademen we elke dag. 

PRESTATIE! staat voor professioneel, reactiviteit, eerlijkheid, snelheid, toegankelijkheid, ambitie, innovatie, empathie en !mago. Wat je juist onder deze termen kan verstaan, leggen we je graag uit tijdens een persoonlijk gesprek. 

“Talent wins games, but teamwork wins championships.”

ERA TOYE - Team Mallorca

Benieuwd naar ons team?

Klinkt dit als een omgeving waar jij jezelf ook ziet werken en heb je zin om ons team te vervoegen? Dan nodigen we je van harte uit om onze openstaande vacatures te bekijken. Aarzel niet om eens langs te komen en kennis te maken met ons dynamische en hechte team. Tot snel?