Bluebell Waasmunster

24 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Bluebell, luxueus en ruim wonen in het bos van de Heide in Waasmunster

Bluebell is een hedendaags & luxueus nieuwbouwproject, waar je helemaal tot rust kan komen na een drukke dag. Het project is gelegen in het bos van de Heide in Waasmunster, een bijzondere locatie tussen de steden Antwerpen en Gent. De architect wil hier een unieke symbiose creëren tussen architectuur en natuur, beide elementen versterken de hedendaagse stijl. Bluebell telt 14 luxeappartementen, waar je keuze hebt uit twee- en drie slaapkamerappartementen.

De beschikbare appartementen zijn smaakvol ingericht en kunnen na akte direct bewoond worden.

Dit project is volledig BEN, tussen E19 en E21, dus volledige vrijstelling van of korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Er is overal driedubbele hoogrendementsbeglazing en een mechanisch ventilatiesysteem. Voor de vloerverwarming en warm water wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp en er worden per unit zonnepanelen voorzien.

Zowel binnen als buiten kunnen parkeerplaatsen mee aangekocht worden.

Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist & maak een afspraak ter plaatse!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *