Haverblok

Zuidgerichte E20 woningen met prachtig afgewerkte tuinen in Puurs

Op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning met garage en zuidgerichte tuin? Dan is Haverblok iets voor u! Niet enkel heeft dit grote perceel een ruime leefruimte met veel lichtinval, dankzij de BEN E20 geniet u van een korting van maar liefst 50% op de roerende voorheffing

Puurs staat bekend om zijn goede bereikbaarheid van steden zoals Antwerpen, Brussel en Mechelen, waardoor het een ideale locatie is om te wonen. Als je op zoek bent naar een evenwicht tussen rustig wonen en nabijheid van stedelijke voorzieningen, is Puurs een aantrekkelijke keuze. Puurs biedt een aangename leefomgeving met een mix van rustige landelijke gebieden en moderne voorzieningen.

Daarnaast heeft Puurs verschillende faciliteiten, waaronder scholen, sportcentra en gezondheidszorgvoorzieningen. Het is een veilige en kindvriendelijke omgeving, ideaal voor gezinnen. Bovendien zijn er verschillende groene ruimtes, parken en natuurgebieden waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur.

Zie jij jezelf hier al wonen? 
Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *