Residentie Kesselshof

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Op de hoek van de Schoolstraat en de Barrierstraat, wordt op de site waar tot voor kort Bart Vanderhoydonck de Aveve uitbaatte het nieuwe project "Kesselshof" ontwikkeld. Met de bouw van residentie "Kesselshof" krijgt het centrum van Gerdingen een facelift. Een strak wit gebouw met houtaccenten geeft een frisse uitstraling aan het rustige Gerdingen in de bruisende stad Bree. In de achtertuin wordt een oase van rust gecreëerd door het gebruik van hoge bomen waardoor ook het landelijk karakter wordt geaccentueerd.


In residentie Kesselshof zijn 4 aparte trappenhallen, elk met hun eigen lift zodat je nooit het gevoel ervaart in een groot gebouw te wonen. Er zijn maximaal vijf woongelegenheden verbonden aan één trappenhal. Een individuele berging en autostandplaats of garage zijn in de kelderverdieping voorzien. Deze is te bereiken via een extra brede inrit zodat 2 wagens tegelijkertijd vlot kunnen in - en uitrijden.

Bij het ontwerp van de buitenruimte wordt eveneens veel aandacht besteed aan de inkleding van 10 bezoekersparkings.


Momenteel is er nog 1 appartement beschikbaar. De werken zijn reeds gestart en het einde ervan is voorzien voor het voorjaar van 2023.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *