Suikerpark - Suikertoren

Suikertoren, exclusief wonen in een trendy sfeer met panoramische verzichten.

Ontdek de architecturale Suikertoren, met zijn scala aan appartementen en luxueuze penthouse aan de rand van het historische stadcentrum van het pittoreske Veurne.

Het zijn de parels van het nieuwe stadsdeel Suikerpark, dat aan het centrum van Veurne een innovatieve boost zal geven. Hier woon je aan het sfeervolle Suikerplein, waar ontspanning zich vertaalt in leuke hotspots in een groene omgeving, en waar eigentijds wonen en ondernemen hand in hand gaan.


Suikerplein schittert in het unieke kader van het stadspark. Met zijn aangename terrassen en het omringende groen is het de ultieme bron van dynamiek en sfeer in het park.


Drie type appartementen in de suikertoren, voor elk wat wils.


In de skyflats, ofwel de hoogste appartementen van Veurne ( verdieping 7 en 8 ) geniet je van drie zichtassen: een panoramisch uitzicht op de historische binnenstad van Veurne, een uniek zicht op de kust en een rustgevende aanblik op de polders.


Van verdieping één tot en met zes kan je in de parkflats toffe gezinswoningen vinden. Bij deze appartementen heb je de keuze tussen één, twee, drie of vier slaapkamers.


De startflats zijn dan weer comfortabele éénslaapkamerappartementen en laten je op een toegankelijke manier meegenieten van al het moois dat Suikerpark te bieden heeft.


De ruime keuze aan appartementen maakt van Suikertoren een heerlijke plaats om te wonen, zowel voor jong als oud en zowel voor gezinnen als alleenstaanden.Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *