Residentie Gaston

14 visiteurs ont vu ce projet au cours des 7 derniers jours.

Dit kleinschalig woonproject bestaat uit 4 wooneenheden en 11 garageboxen. Alle appartementen hebben een ruim terras en/of tuin, waar u aangenaam kan vertoeven. Op het terrein zijn ook voorzieningen voor fietsen en een afvalberging. Kortom een tijdloos, modern project voorzien van alle comfort.


Residentie Gaston is een realisatie van Jpre; al geruime tijd actief in de ontwikkeling van residentiële projecten. Zij werken steeds samen met lokale partners voor de afwerking en inrichting van projecten. Voor de architectuur werd een beroep gedaan op Amand Architecten uit Puurs.


Het project bestaat uit 4 kwalitatieve woonheden:

  • Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuin
  • 2 1-slaapkamer appartementen met terras
  • Penthouse appartement met 2 slaapkamers en ruim terras

Ligging:

  • Het woonproject is gelegen aan de Gaston Fromontstraat 20, op een steenworp van het centrum van Willebroek. Een centrale, doch rustige ligging in een aangename woonstraat. Het station ligt op amper 400m.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *