3-in-1 ontzorging

2 min.
Lokaal, Limburg, Team
Eén adres voor al jouw vragen betreffende vastgoed, verzekeringen en boekhouding.

3 Vliegen in 1 klap

Ondertussen wist je vast al dat je bij ERA CONNECT terecht kan voor al jouw vragen omtrent vastgoed. Maar wist je ook al dat wij een kantoor delen met zowel het verzekeringskantoor IPSUM alsook het boekhoudkantoor KMG Accountants? Samen kunnen wij jou begeleiden in één van de grootste transacties van je leven, je veiligheid voor onvoorziene gebeurtenissen waarborgen en adviseren op financieel en ondernemend vlak. 

ERA CONNECT

Ons kantoor, opgericht in 2019 door het dynamische duo Wouter Franssens en Jurgen Stevens, heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt de laatste jaren. Ondertussen bestaat het team uit 4 vaste waarden en proberen wij op elke mogelijke manier jou bij te staan. 

Bij ERA CONNECT draait alles om service, kwaliteit en het volledig ontzorgen van onze gewaardeerde klanten. Of het nu gaat om het kopen, verkopen of beheren van vastgoed, wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en streven ernaar om de hoogste standaarden in de sector te handhaven. 

ERA CONNECT, waar jouw vastgoed-dromen werkelijkheid worden. 
Wij zijn er trots op om jouw partner te zijn in elke stap van jouw vastgoed-verhaal.

IPSUM

Verzekeringen, geen gemakkelijke kwestie. Iedereen heeft recht op een betrouwbare en degelijke ondersteuning met een persoonlijke aanpak. Er wordt steeds gekeken naar jouw specifieke gezins- of werksituatie waarop een op maat gemaakt aanbod wordt samengesteld. De collega's van IPSUM VERZEKERINGEN staan klaar om je hierin de nodige uitleg en adviezen te geven!

Graag en met groot enthousiasme wensen wij jou, met kennis en ervaring, een goede ondersteuning te bieden bij het afsluiten van jouw verzekeringspolissen. Daarbij gaan we tot het uiterste om je tot in de puntjes te begeleiden bij eventuele schadegevallen en voorzien we je van alle informatie die vereist is.

Je kan uiteraard steeds contact opnemen voor een persoonlijk gesprek, zodat we samen jouw persoonlijke situatie nader onder de loep kunnen nemen.

KMG

In 2002 geeft Ronnie Buckinx het startschot voor KMG Accountants. Niet de zoveelste accountant in het rijtje, maar een vertrouwenspersoon die op elke ondernemersvraag een passend antwoord biedt. Dat was het doel en is het nog steeds.

Een aanpak die duidelijk aanslaat. Jaar na jaar groeien we. Gestaag, doordacht en zonder onze waarden uit het oog te verliezen. 

Onze missie? Met een gepassioneerd team van ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs ondernemers coachen om hun dromen waar te maken. Om dit te realiseren zetten we in op een duurzame en hechte samenwerking. Respect, integriteit en verantwoordelijkheid staan daarbij centraal. We zorgen dat onze cijfers kloppen voor én na de komma, die we verpakken in duidelijke mensentaal. Zo neem jij financieel onderbouwde beslissingen die je bedrijf helpen groeien.

Bij ERA CONNECT streven wij naar een hoge bereikbaarheid.

Contacteer je ERA makelaar